Arrangörer

Grundare & Miljöpartner

Mediapartners

Aqua Guldpartners

Aqua Silver- och bronspartners

Loading...

Funktionär / Volontär

Vi har nu skrivit ytterligare ett två års avtal med Borås Energi och Miljö (2023-2024) så nu kan vi ytterligare utveckla arrangemanget. För dess genomförande behöver vi som tidigare år hjälp av er funktionärer och volontärer under dagen. Som funktionär kan du anmäla dig om du har möjlighet att stötta upp våra olika tävlingsmoment som Viskan Open Water (Borås Klassikern), Viskan Swimrun, Viskan Flott-Race eller Viskan Sup-Race. Om du vill hjälpa till mer med övriga funktioner som service för våra olika aktiviteter och arrangemang så är det volontärsuppgifter.

Vi har ett antal olika områden för detta som du kan söka, anmäla dig till de olika områden och vi kommer att behöva ca 75-100 personer som hjälper till under dagen.

  • Tävlingsfunktionär – banchef, tävlingsledare, bandomare, sekretariat, starter, tidtagare och måldomare
  • Säkerhet – livräddare, sjukvård, flaggvakt mm på de olika tävlingsmomenten
  • Tävlingsbyrå – ansvarig, biträdande, information, anmälan, betalning, resultat, deltagarutlämning samt annat kring detta.
  • Service – stödpersoner för prova på, uppvisningar, utställningar, föreläsare och andra aktiviteter för olika aktörer på plats
  • Bygg och städ – bygga tävlingsområdena med tält, anvisningar för eventområdet samt se till att det är rent och snyggt före, under och efter eventet.

Samtliga funktionärer och volontärer kommer att bli kallade till ett möte tisdagen den 15 augusti 18.30 på Orangeriet där vi går igenom alla roller och ansvar mer i detalj samt annat specifikt kring uppdragen. Anmälan gör du enklast HÄR

Som funktionär erhåller du det viktigaste ”att bli en del av en väldigt rolig och unik dag” samt naturligtvis sedan fika, lunch, funktionärskläder samt annat som hör rollen till.

Finns det frågor kring uppdragen kan ni kontakta jonas@skelfsborg.com annars ser vi fram emot din anmälan och intresse.

HÄR finner ni mer detaljerad information om uppdragen samt här på hemsidan om dagen i stort samt PM för funktionärer HÄR

Välkomna, tack på förhand! Simklubben Elfsborg & Korpen Borås

Röda Korset
Wateraid
Miljömärkt Event
Streamcode Sweden AB